Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

22 Δεκ 2023

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023: Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρεία μας στηρίζει ευαγή ιδρύματα της τοπικής κοινωνίας, τα οποία προσφέρουν σημαντικό έργο στην περιοχή και χρειάζονται υποστήριξη.

Ειδικότερα, η εταιρεία μας παρέδωσε τρόφιμα και είδη καθαριότητας στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, το Γηροκομείο Στυλίδας και το Γηροκομείο Σπερχειάδας. Οι παραδόσεις πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο τον Γενικό Διευθυντή, κ. Αθανάσιο Γαβριήλ και την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Μαρία Βλαχάκη μεταφέροντας τις θερμότερες ευχές όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας.

Ο Γενικός Διευθυντής, κος Αθανάσιος Γαβριήλ, κατά τις παραδόσεις των ειδών τόνισε τη σημασία της έμπρακτης συνεισφοράς σε κοινοφελή ιδρύματα που προσφέρουν τόσο σημαντικό έργο στην περιοχή μας και πάντοτε χρειάζονται τη βοήθειά μας. Τόσο η κα Πελέκη που ηγείται του Ορφανοτροφείου Θηλέων όσο και ο πατέρας Δημήτριος Νασόπουλος που εκπροσωπεί την Ι.Μ. Φθιώτιδας ευχαρίστησαν την εταιρεία και το προσωπικό της για την σημαντικά συνεχόμενη προσφορά και έστειλαν τις ευχές τους για το νέο έτος σε όλους τους εργαζόμενους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο