H Nexans Ελλάς στην επιχειρηματική έκδοση «Business Leaders in Greece 2023»

22 Δεκ 2023

Είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή της Nexans Hellas στην επιχειρηματική έκδοση "Business Leaders in Greece 2023", ανάμεσα στις κορυφαίες Εταιρείες και Ομίλους στην Ελλάδα με βάση τα στοιχεία της ICAP CRIF.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Γαβριήλ αναφέρει: "Ευθυγραμμισμένοι με τη στρατηγική Ε3 του Ομίλου μας (Οικονομία, Περιβάλλον, Δέσμευση), δεσμευόμαστε να ηλεκτροδοτούμε το μέλλον της Ελλάδας αλλά και των υπολοίπων αγορών παγκοσμίως. Από την κατασκευή των κοινών καλωδίων ρεύματος μέχρι την εισαγωγή νέων καινοτόμων λύσεων όπως το Mobiway Mob, ενισχύουμε την ελληνική βιομηχανία και τις εξαγωγές"

Η δραστηριοποίησή μας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και τα πιστοποιημένα προϊόντα μας με PEP, αναδεικνύουν την αφοσίωσή μας στη βιωσιμότητα. Τα υψηλά ποσοστά δέσμευσης των εργαζομένων μας αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή των ανθρώπων μας να συμβάλλουν σε έργα ηλεκτροδότησης σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο.

Η Nexans Ελλάς επιχειρώντας σε ένα ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, επιτυγχάνει υψηλή παραγωγικότητα και βιώσιμα οικονομικά αποτελέσματα, μέσω της συνεχούς βελτίωσης των δομών της εταιρείας αλλά της αφοσίωσης των ανθρώπων της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέματα για τα οποία θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες:

Απαιτούμενα πεδία*

Ελέγξτε την καταχώρισή σας και δοκιμάστε ξανά.

Μια διεύθυνση email πρέπει να περιέχει ένα @

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή / και στη χρήση τους για άμεσο μάρκετινγκ ή εμπορικούς σκοπούς

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά.

Κλείσιμο